De toetervaas als statement piece

De toetervaas als statement piece

De toetervaas is dé trend van dit moment! Wie je ook volgt op social media, je hebt dit statement piece vast en zeker al eens voorbij zien komen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de tuitvaas? Wij vertellen je alles over deze trend en hoe je hem met wat toffe stylingtips gemakkelijk kunt toepassen in jouw interieur!

De vaas als decoratiestuk.

Vazen zijn op dit moment een enorme trend. Naast dat je ze nodig hebt om je zijde bloemen in te zetten, wordt de vaas steeds meer gebruikt als een decoratiestuk op zichzelf. Vazen worden gewoon neergezet, zonder dat er bloemen in worden geschikt. Hoe artistieker de vorm van de vaas, hoe beter. Je ziet alle soorten, maten en vormen voorbijkomen bij verschillende influencers en in de etalages van alle trendy (woon)winkels. Het bewijs dat de vaas de It piece is van nu!

De toetervaas, dé trend!

Vazen met ronde vormen zijn onwijs geliefd op dit moment. Deze ronde vormen zagen we al eerder in een trend die voorbijkwam met vazen die geïnspireerd waren op lichaamsvormen, zoals de billenvaas! Daarna werden steeds meer beroemdheden geobsedeerd door vazen met meerdere monden of openingen. De toetervaas is dé perfecte combinatie van de zachte ronde vormen, robuust materiaal en natuurlijk de vijf monden waarin je een prachtig bloemen boeket kunt opmaken. Dit maakt samen dat je met deze toffe toetervaas dé trend van 2022 in huis haalt.

De vijf monden van de toetervaas…

De toetervaas is een echt statement piece. De vaas heeft vijf monden waarin je bloemen en takken helemaal naar wens in kunt schikken. Door de monden zijn de bloemen automatisch wat luchtiger geschikt. Je hebt op deze manier minder bloemen nodig voor een groots effect. De vaas heeft ook een mooi speels effect doordat de monden van de vaas niet helemaal symmetrisch zijn. Je hoeft de toetervaas alleen maar te draaien en het lijkt alsof je een gloednieuw boeket in huis hebt gehaald!

Hoe style je een toetervaas?

Wil je de toetervaas vullen met een mooi boeket? Gebruik dan bij het vullen van de vaas felle en opvallende bloemen en takken. Dan komt de vaas helemaal tot zijn recht en geeft het een luxe uitstraling aan de ruimte waar je de toetervaas hebt neergezet. Je kunt de vaas het beste plaatsen in een grote ruimte. De vazen staan prachtig in een open keuken, een grote hal of op een zuil in de woonkamer. Ook bij bedrijven zie je ze steeds vaker staan! De toetervazen geven bijvoorbeeld een chique uitstraling op een grote balie van een kantoorpand. Wij hebben momenteel een prachtige zwarte toetervaas en een oogverblindende gouden toetervaas in het assortiment dus neem snel een kijkje. 

Kies voor duurzaamheid

Bij de toetervaas houdt de trend nog niet op. Iedereen is bezig met duurzaamheid en hoe jammer het ook is: verse bloemen zijn niet duurzaam. Ze worden gekweekt in een warme kas, hebben veel water nodig en je kunt er maar een paar dagen van genieten. Daarom zie je overal om je heen steeds meer zijden bloemen. Wil jij nou helemaal up to date zijn met de trends in jouw interieur of gewoon kiezen voor een milieuvriendelijkere bos bloemen? Combineer dan de toetervazen met een van de zijden boeketten van Flowercrush. Bestel je favoriete kunstboeket eenvoudig en snel, wij schikken het boeket voor jou in de gewenste kleur toetervaas en je hebt binnen no time een prachtig statement piece bij jou in huis of op kantoor!