We have a crush on you!

Instant happiness in huis of op kantoor, maak kennis met Flowercrush. Bij ons vind je de mooiste zijden bloemen boeketten waar je eindeloos van zult genieten! 

Altijd het perfecte boeket

Flowercrush heeft unieke boeketten in veel variaties en ook voor jouw interieur hebben we de perfecte keuze. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit zijdebloemen.
Ze zien er prachtig uit, zijn zeer kleurvast en daardoor een goedkoper en duurzamer alternatief dan verse bloemen.

Prachtig duurzaam

Zijden bloemen worden gemaakt van kunstmatige materialen wat milieubelasting met zich meebrengt, dit kunnen we helaas niet voorkomen. Toch zijn zijden bloemen aanzienlijk minder schadelijk voor mens en milieu dan verse bloemen. Bij verse bloemen wordt er gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen, kunstmatige meststoffen en gekoeld transport. Na slechts 10 dagen verdwijnen ze in de container en begint deze cyclus opnieuw. Wij vinden dat dit anders kan!
Onze kunstbloemen gaan jarenlang mee en toveren elke dag weer een glimlach op je gezicht.
Dit alles op een meer verantwoorde manier, hoe fijn is dat!

Stap 1: Zoek nu je mooiste boeket uit

Bekijk onze prachtige collectie zijden bloemen boeketten en laat je verrassen door de ruime keuze. Van pastel tot warm and rich, voor in huis of op kantoor, bij Flowercrush vind je altijd jouw perfecte boeket. 

Stap 2: Bestel eenvoudig

Bestellen gaat zeer eenvoudig. Nadat je je keuze hebt gemaakt voeg je het gewenste boeket toe in je winkelwagen. Een prachtige vaas erbij? Ook dat is mogelijk. Vul je afleveradres in en rond de betaling af. Jouw zijdebloemen boeket wordt samengesteld om vervolgens met veel zorg ingepakt en verzonden te worden.

Stap 3: Enjoy forever

Direct na het plaatsen van je bestelling ontvang je per mail een bevestiging en later een track and trace code. Jouw kunstbloemen boeket wordt met de hand samengesteld en binnen 5 werkdagen verzonden. Wij hebben het boeket al netjes voor je ingebonden. Je kunt het touwtje laten zitten of verwijderen en de bloemen schikken naar keuze. Zet de bloemen in de vaas en ENJOY FOREVER!

Liefs,

Flowercrush

Ps: Heb je vragen? Je kunt ons bellen, mailen of een WhatsApp sturen! 

Bellen
085 - 06 06 479

WhatsApp
06-28 68 69 03