Met zijden bloemen je huis versieren

Met zijden bloemen je huis versieren

Als het om je huis gaat, wil je dat het een rustige, fijne en vooral mooie plek is voor jou en jouw gasten. Wanneer je gasten over de vloer krijgt, wil je een goede en blijvende indruk achterlaten. Wat is nou een betere manier om indruk te maken dan met zijden bloemen? Een prachtig groot zijden boeket op tafel zetten is natuurlijk altijd en goed idee. Maar misschien ben je wel op zoek naar een subtielere manier van decoreren of wil je graag een seizoensgebonden decoratiestuk in huis hebben? Flowercrush heeft leuke tips voor je op een rijtje gezet om creatief met zijden bloemen aan de slag te gaan!

Maak een bloemenkrans van zijden bloemen

Fleur je voordeur op met een bloemenkrans van zijden bloemen. Een bloemenkrans is niet alleen leuk voor de feestdagen, het hele jaar door kan een bloemenkrans een prachtig pronkstuk zijn voor jouw voordeur. Juist omdat je helemaal vrij bent in het creëren van een bepaalde sfeer of thema. Met kerstmis kun je er bijvoorbeeld belletjes of gouden glitters in hangen. Maar wat dacht je van een mooie voorjaarskrans van zijden bloemen? Daar kun je prachtige gekleurde zijden bloemen in verwerken en misschien wel een klein paaseitje of andere feestelijke attributen! Een bloemenkrans van kunstbloemen is een geweldige manier om jouw gasten te begroeten met prachtige bloemen die het hele jaar door mooi blijven.

Zijden bloemen als pronkstuk op je schoorsteenmantel

Een open haard is vaak een van de meest stijlvolle elementen in een huis. Zijden bloemen van Flowercrush kunnen wat extra charme en stijl toevoegen aan dit pronkstuk in een woonruimte. De bloemen kunnen als een boeket worden gepresenteerd in een mooie vaas, maar ook voor deze plek kan een bloemstuk speciaal worden gemaakt. Ga aan de slag met zijde bloemen in de kleuren van jouw interieur. Flowercrush heeft zijden bloemen in alle verschillende stijlen, er zit altijd iets voor jou tussen!

Versier je kerstboom met zijden bloemen

Tijdens de decembermaanden neemt bijna iedereen de tijd om het huis prachtig te decoreren met lampjes, kerststalletjes en uiteraard.. een kerstboom! De meeste kerstbomen worden versierd met kerstballen en een piek. Waarom zou je niet eens een andere weg inslaan? Zijden bloemen in een kerstboom geven een prachtig effect! Zijden bloemen van Flowercrush zijn er in alle verschillende soorten kleuren en stijlen en kunnen daarmee perfect aansluiten op de rest van de decoratie in huis. In zijden bloemen zit ijzerdraad verwerkt, op deze manier kun je ze alle kanten op zetten en perfect tussen de takken van de boom draaien. Probeer het eens uit! Je zult verstelt staan van het resultaat.

Een zijden kunstboeket op tafel

Een prachtig groot boeket van zijdebloemen op de eettafel, dat blijft toch onze favoriet. De eettafel is voor de meeste gezinnen een speciale ruimte, waar de meeste tijd samen wordt doorgebracht. Deze betoverende omgeving is daarom de beste plek om een tijdloos bloemstuk te plaatsen. Op deze manier is de eettafel op ieder moment een warme en uitnodigende plek om samen te komen. Shop je mooiste zijde bloemen boeket op Flowercrush.nl

Zijden bloemen