Stylingtips voor kunstboeketten in huis

Stylingtips voor kunstboeketten in huis

Wauw! Een kunstbloemen boeket van Flowercrush is een geweldige toevoeging aan jouw interieur, maar waar zet je dit fantastische plaatje nou neer? Flowercrush heeft een ruim aanbod kunstbloemen boeketten en daardoor een passend boeket voor ieder interieur. Het uitkiezen van een boeket is stap 1. Een mooi plekje vinden voor dit plaatje is stap 2. Wij vertellen jou graag meer over de verschillende mogelijkheden om jouw interieur te stijlen met een prachtig zijden boeket van Flowercrush. Ga jij voor de woonkamer, keuken, hal, badkamer of misschien wel voor allemaal? 

First impression

De deur wordt geopend en je loopt naar binnen. Wat is het eerste wat je opvalt? Een lege, kale of misschien rommelige binnenkomst hal. De perfecte oplossing om de hal op te fleuren en/of aan te kleden is een mooi zijden bloemen boeket. De meeste mensen zien de hal vaak over het hoofd op het gebied van interieur styling. Zonde, want dit is een ruimte waar mensen een eerste impressie krijgen en waar jij elke dag binnen stapt. Hoe leuk is het als de hal een fantastische uitstraling en een warm welkom heeft!

Kunstbloemen in de woonkamer

De woonkamer is een fijne plek waar je veel tijd doorbrengt, waar je familie en vrienden ontvangt en het is een plek waar je tot rust kan komen. De woonkamer is dus zeker een plek dat veel aandacht nodig heeft voor interieur styling. Een mooie zijden kunstboeket mag absoluut niet ontbreken in de styling. Het zorgt voor levendigheid en een fijne energie in de ruimte. Maar, waar kan ik een zijdebloemen boeket het beste neerzetten hoor ik je denken.

Het middelpunt van de woonkamer trekt meteen de aandacht en is zeer geschikt voor een mooi pronkstuk. Denk hierbij aan het plaatsen van het zijden boeket op de salontafel. Op een lage bijzettafel komt het boeket ook goed tot zijn recht. Zo kan iedereen makkelijk boven op de prachtige bos kijken. Is er een lege plek in jouw woonkamer? Dan kun je deze plek fantastisch opvullen door een leuke kruk te plaatsen met daarop een kunstbloemen boeket. Zo breek je de leegte en creëer je een gezellige sfeer. Geweldig! Bedenk vooral eerst welke sfeer je wil ademen in je woonkamer en geniet vervolgens van de zijden bloemen op verschillende plekken.

Zijden kunstbloemen in de keuken

De keuken oftewel voor velen ‘het hart van het huis’ is soms lastig in te delen. Hier wordt geleefd en beleefd, van het eerste ontbijtje tot het laatste wijntje. De laatste tijd is het zelfs de plek van ontmoeting, waar mensen graag samenkomen. Maak de keuken nog gezelliger door het plaatsen van een prachtig zijden kunstbloemen boeket. Plaats het boeket bijvoorbeeld op de zijkant van je kookeiland, op de hoek van het keukenblad of nonchalant boven op een schapje. Prachtig! Zorg ervoor dat het zijden bloemen boeket een eyecatcher wordt in jouw keuken, zonder dat het te veel plek inneemt of in de weg staat.

Wakker worden met een zijden kunstbloemen boeket

We kennen het allemaal, met het verkeerde been uit bed stappen. Dat gebeurt gegarandeerd niet meer wanneer je een zijden bloemen boeket in de slaapkamer hebt staan. Wist je dat….? Bloemen stress verlagen, een positieve mindset versterken en erg rustgevend zijn. Plaats de prachtige bos op je nachtkastje of op een statief tegenover het bed. Voilà, Het zijden boeket brengt enorm veel sfeer in de slaapkamer.

Badkamer finishing touch

De badkamer is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt bij het neerzetten van een mooi zijden boeket. Echter, geeft een boeket bloemen meteen een luxe spagevoel. Zet bijvoorbeeld een vaas met zijden bloemen neer op de wastafel, of zet een prachtige bos op een tafeltje. Daarnaast heb je meteen iets om naar te kijken, wanneer je jezelf aan het opfrissen bent.

Een kunstbloemen boeket op de eettafel

De belangrijkste gast aan de eettafel is misschien wel een mooie bos kunstbloemen. Tijdens een etentje met vrienden/familie of tijdens je snelle lunch brengt een zijden bloemen boeket veel sfeer en daarnaast maakt het de tafel extra uitnodigend. Mix en match de kleinere zijden bloemen of ga voor een grote eyecatcher. Ben jij er klaar voor om indruk te maken op jouw gasten?

‘’Een boeket van Flowercrush is een kunstwerkje voor het leven.’’

Pas deze tips toe op jouw interieur en je hebt een blooming interieur! Neem een kijkje bij onze collectie kunstbloemen boeketten voor meer inspiratie.